2017 Pırlanta Modelleri

0
1.704 views

Dünyanın en sert ve en değerli taşları arasında yer alan pırlanta, elmasların elmaslarla kesilerek şekil alması sonucunda ortaya çıkan bir tür kesimdir. Pırlanta ana kesim olmak üzere altında birçok alt kesim türleri de barındırmaktadır. Ancak hangi kesim olursa olsun pırlantalar her zaman moda olmaya devam ederken; 2017 yılının da gözdesi konumunda bulunuyorlar. Pırlanta modelleri günümüzde oldukça çeşitlidir.

2017 Pırlanta Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

  • Pırlantalar yaşamımızın birçok alanında kullanılıyorlar. Sadece bayan takılarında değil, aynı zamanda da erkek aksesuarlarında da sık bir şekilde pırlanta taşlarının tercih edildiğini görmekteyiz. Siz de pırlantaların ışıltısını seviyorsanız; bu sene sizin seneniz diyebiliriz. Bunu sebebi 2017 yılında en çok pırlanta tercih edenler modern konumuna erişecekler.
  • 2017 yılında pırlanta taşının kullanıldığı alanlara göz attığımızda kolye, küpe ve yüzük gibi bayan takılarının yanı sıra; kol düğmeleri gibi erkek takılarında da sık bir şekilde pırlanta taşlarını görmekteyiz.
  • 2017 yılında kullanarak moda bayan ya da moda beyefendi olabileceğiniz pırlantalar daha çok küçük taşlardan oluşmaktadır.

CEVAP VER